skip to Main Content
Vóór 16:30 uur besteld = morgen bezorgd Bezorging van maandag t/m zaterdag Ruim assortiment Ook voor grote aantallen

Naam van de onderneming:

Taartenland. V.O.F.
Frans Halslaan 79
2343 EB Oegstgeest
T: 0647566049
E: info@taartenland.nl

Bank: NL31 RABO 03322.85.219
KvK: 28107333
BTW: 8150.20.107.B01

Bestellen

Bestelt u op maandag t/m vrijdag vóór 16.30 uur? Dan kan de volgende dag al uw product worden bezorgd. Bestelt u na vrijdag na 16.30 uur? Dan wordt de bestelling de eerst volgende werkdag verwerkt. Afgesproken leveringsdata via offertes zijn bindend, dit alles heeft te maken met het strakke productieschema van de bakkerij (bij wijziging kunnen wij extra kosten in rekening brengen).

Bevestiging bestelling
Bestellingen worden altijd bevestigd via een e-mail. Controleer goed al uw gegevens, wijzigingen kunt u tot 16.00 uur doorgeven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten.

Grote bestellingen
Wanneer u meerdere taarten tegelijk wilt bestellen, is het noodzakelijk dat wij u onze invullijst in Excel toesturen. Iedere regel op dit invulformulier staat voor een aflevering.
Voor grotere bestellingen neem even contact op voor evt. korting. Alle offertes zijn standaard 30 dagen geldig, mits anders afgesproken.

Bezorging

Wij trachten standaard te bezorgen tussen 08.00 en 12.00 uur ( u kunt bij bestellen ook andere bezorgmomenten aangeven tegen meerprijs ) Door files en verkeersdrukte en ander oponthoud kunnen wij dit niet altijd garanderen .

Taartenland kan hier voor niet aansprakelijk gesteld worden !

Indien u de taart op een bepaalde tijd afgeleverd wilt hebben dan zullen wij natuurlijk proberen aan uw wens te voldoen. Wij kunnen dit in echter verband met verkeersdrukte en dergelijke niet altijd garanderen.

Buitenland
Verzending naar het buitenland is geheel voor eigen risico van de opdrachtgever.

Levering producten
Indien uw bestelling in een vakantie- of recreatiepark, hotel, congrescentrum, ziekenhuis of beursgebouw moet worden afgeleverd dan wordt deze afgegeven bij de receptie. Taartenland is niet verantwoordelijk voor de interne bezorging.

Bij levering op (bouw)locaties zonder postcode en/of huisnummer ligt de verantwoording geheel bij de opdrachtgever.

Bij bezorging moeten onze koeriers de mogelijkheid hebben om binnen 30 meter te parkeren van de voordeur.

Geen levering producten
Wij leveren niet op zondagen en feestdagen, zoals Koningsdag, Kerst en Pasen.

I.v.m. calamiteiten en natuurrampen behouden wij ons het recht voor om de taart niet af te leveren. Bij tropische temperaturen boven de 30 graden ligt de verantwoording van bezorging bij de opdrachtgever.

Indien de chauffeur het niet kan leveren vanwege afwezigheid, kan de chauffeur het product proberen af te leveren bij één van de naaste buren. Het is overigens geen verplichting dat de chauffeur de taart bij afwezigheid van de ontvanger probeert te bezorgen bij de naaste buren. Dagverse producten worden niet nogmaals aangeboden om de kwaliteit te waarborgen. Bij het niet aanwezig zijn op de afgesproken venstertijd heeft u geen recht op terugbetaling van het product.

Spoedbezorging
Wanneer u een spoedbezorging (dezelfde dag) wenst dan stellen wij alles in het werk om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Wij kunnen voor deze bestellingen geen aflevertijd garanderen. Een spoedbestelling kan niet worden geannuleerd. Voor een spoedbestelling rekenen wij een € 8,00 extra bezorgtarief.

‘On time’ bezorging
“On time” bezorging is mogelijk voor € 20,00 extra per adres. Bij On time levering kunnen wij niet altijd 100% garanderen dat dit lukt dit i.v.m. files, autopech of andere onvoorziene omstandigheden.

Kaartje bij taart

U kunt uw taart laten vergezellen door een persoonlijk kaartje. Deze kan een maximale grote hebben van AE5 (1/2 A4) met een gewicht van maximaal 50 gram.

Afbeelding op product

U kunt uw afbeelding in JPG en PDF bestand toevoegen van max. 3 MB. Wanneer u zelf een ontwerp maakt, plaats dit dan in een doorsnee van 20 cm. Wij streven naar een zo exact mogelijke kopie van uw logo, het is echter mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn.
Afbeeldingen op onze Petit Fours dienen minimaal een afmeting te hebben van 5 cm – 5 cm.

Betaling

Bedrijven gaan akkoord met een betalingstermijn van 28 dagen tenzij anders afgesproken.
Indien de factuur niet binnen de ons gestelde betalingstermijn van 14 of 28 dagen wordt voldaan, komt de door ons aangeboden korting te vervallen en zal deze apart aan u worden gefactureerd.

Wij behouden het recht om opdrachten niet te leveren hier over valt niet te discussiëren.

Particulieren kunnen uitsluitend betalen via creditcard, iDEAL of Paypal transactie. Deze betaalmogelijkheden zijn allemaal veilig.

Bij grotere orders boven de €1000,- hanteren wij een betaling bij opdracht, als er anders vermeld is in de offerte is het betalingstermijn 14 dagen netto.

Indien de betaling(en) niet binnen de gestelde termijn wordt voldaan en wij deze via een gerechtelijke procedure moeten incasseren dan zullen alle extra kosten die hieruit zullen voortvloeien alsmede de rente over het openstaande bedrag ten kosten zijn van de besteller van de taart(en). Indien de betaling(en) niet binnen de gestelde termijn wordt voldaan zullen de vooraf overeengekomen kortingen komen te vervallen.

Annulering

U kunt uw bestelling tot 72 uur van tevoren annuleren, mits er geen aanbetaling is gedaan. Wij rekenen wel eventuele kosten die hieruit voortvloeien. Grote bestellingen welke via een (Excel) bestellijst of via een offerte zijn aangeleverd kunnen NIET worden geannuleerd.

Retourbeleid

Taartenland neemt geen producten retour, dit omdat het levensmiddelen betreft.

Privacy

Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen. Uw gegevens worden drie maanden bewaard en dan verwijderd.

Foutieve adressering

Taartenland is niet verantwoordelijk voor het foutief aanleveren van adressen of afleverdata. Wanneer men heeft getracht uw taart af te leveren wordt de bestelling in rekening gebracht. LET OP, GEEN POSTBUS NUMMERS!

Onze producten

Onze producten worden geleverd door collega bakkers in het land en kunnen afwijken van de afbeeldingen van de Taartenland webshop. Taartenland kan in dit geval niet aansprakelijk worden gesteld.

Klachten

Overal worden foutjes gemaakt, wij nemen alle klachten uiterst serieus en zorgen voor een passende oplossing. Klachten worden tot een week na levering behandeld! (mits schriftelijk ingediend)

Woord- en beeldmerken beschermd

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Taartenland, tenzij anders aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Taartenland is het niet toegestaan gebruik te maken van deze woord- en beeldmerken. Elke gebruik dat niet geoorloofd is wordt beschouwd als merkinbreuk en zal met alle mogelijke juridische middelen worden bestreden.

Geheimhouding

Beide partijen zijn verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van hun overeenkomst van elkaar of uit andere bron hebben verkregen. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de andere partij is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De partij die vertrouwelijke
informatie ontvangt, zal deze slechts gebruiken voor het doel waarvoor deze verstrekt is.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op elke overeenkomst tussen Taartenland.nl en de klant is Nederlands recht van toepassing.

Intellectuele eigendomsrechten

De klant dient alle intellectuele eigendomsrechten welke rusten op de door Taartenland.nl geleverde producten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren. Zonder voorafgaande schriftelijke of elektronische toestemming
van Taartenland.nl mag de klant geen informatie, teksten, logo’s, merken, handelsnamen en afbeeldingen die hij via de website heeft verkregen, kopiëren, doorsturen, verspreiden, reproduceren of publiceren.

Back To Top
Vóór 16:30 besteld = morgen bezorgd